ACG Nyström Oy

ACG Nyström Oy on monipuolinen laite- ja palveluntarjoaja tekstiili- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme ratkaisuja brodeerukseen, tekstiilipainatukseen, kaavoitukseen, ompeluun, leikkaukseen ja tulostamiseen. Kattava tarjontamme palvelee vaate-, kenkä-, huonekkalu- ja metalliteollisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaidemme tuotannon kehitystä ja taata sen erinomainen laatu.

Tarjoamme palvelua ja tuotteita kaikenkokoisille yrityksille; pienyrityksistä monikansallisiin yhtiöihin. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tehokkaimmat ratkaisut niin tuotannossa kuin tuotekehityksessäkin.

Kattavan varaosa- ja tarvikevalikoimamme ansiosta voimme vastata nopeasti asiakkaittemme tarpeisiin. Tarjoamme asiantuntevaa huoltoa kaikille ratkaisuillemme ja tuotteillemme. Meillä on valtakunnallinen ja kokenut asiantuntijoiden tiimi ompelukoneiden, brodeerauskoneiden, leikkureiden, markiisikoneiden ja hitsauslaitteiden sekä höyry- ja painolaitteiden huollossa.
Tarjoamme tuotteita, tukea, huoltoa ja koulutusta eri aloille, kuten huonekalu- ja autoteollisuuteen, teknisten tekstiilien valmistukseen, brodeeraajille ja räätäleille sekä oppilaitoksille, painotaloille ja pesuloille.

ACG Nyström

Tuotevalikoimamme käsittää kaiken tavallisesta neulasta ja yksinkertaisimmista ompelukoneista suuriin ja monimutkaisiin teollisiin laitteisiin.

Brodeeraus

Brodeeraukseen kuuluvat brodeerauskoneet, ja -ohjelmistot, joiden avulla yksilöit tuotteesi erilaisin logoin, kuvin tai koristein

Brodeeraus

Lue lisää

 

Ompelu

Ompelu sisältää koneita tavalliseen ompeluun.

Ompelu

Lue lisää

Kaavojen suunnittelu

Gerber-ohjelmistot auttavat säästämään materiaalia, minimoimaan työmäärän ja tuotantokustannukset, nopeuttamaan suunnitteluprosessia sekä tehostamaan tuotannonsuunnittelua ja tuotantoa.

Kaavojen suunnittelu

Lue Lisää

Leikkaus

Gerberin automaattiset yksi- ja monikerrosleikkurit varustettuna levityspöydällä ja -koneella tai pakansyöttölaitteella soveltuvat laajalle kirjolle eri materiaaleja ja parantavat tuottavuutta sekä leikkauslaatua!

Leikkaus

Lue lisää

PLM-järjestelmä

Gerber YuniquePLM -järjestelmä on täydellinen tuotteen elinkaaren halllintajärjestelmä

PLM-järjestelmä

Read more

Embroidery

Embroidery includes Embroidery Machines, Embroidery Software and Embroidery Lasers for product branding and value adding.

Embroidery

Read more

Textile Print

Textile Print includes machines enabling product branding and value adding using print technology.

Textile Print

Read more

Sewing & Welding

Sewing & Welding includes machines for traditional sewing as well as for joining by using ultrasonic, hot air and carbon welding techniques.

Sewing & Welding

Read more

Pattern Design

The Gerber Software helps you reduce material wastage, minimise labour and production costs, speed up developing processes and increase your product development and production.

Pattern Design

Read more

Cutting

Gerber single- and multi-ply computerized cutters with spreading tables and spreaders are suitable for a wide range of materials and will surely give you increased productivity and cutting quality!

Cutting

Read more

PLM System

Gerber YuniquePLM system, a complete PLM system that provides structure, facilitates communication and visibility to your product development, product data management and collection planning.

PLM System

Read more

Joitakin asiakkaitamme