ACG_Nystrom.jpg

 

ACG Nyström Oy on Skandinavian, Baltian ja Itä- Euroopan maissa toimivan ACG Nyström Groupin Suomessa sijaitseva tytäryhtiö. Aloitimme toimintamme vuonna 2000. Edustamme eri teollisuuden aloilla käytettäviä suunnittelutyöasemia, leikkureita, tulostimia, piirtureita ja materiaaleja.

Olemme Suomessa Gerber Technologyn, Omaxin, Wuhan Golden Laserin ja R&D Spandexin edustajia ja maahantuojia.

Tarjoamme yrityksille kokonaisratkaisuja sisältäen suunnittelun, laite- ja ohjelmatoimituksen, asennuksen, koulutuksen ja teknisen huollon. Lisäksi tarjoamme täydellisen materiaali- ja varaosapalvelun.

Gerber Technologyn tuotteita ovat kaavansuunnitteluohjelmat, yksi- ja monikerrosleikkurit, pakansyöttölaitteet ja levityskoneet, joita käyttävät vaatetus-, komposiitti-, huonekaluteollisuus ja oppilaitokset.

Omaxin Omax- ja Maxiem-merkkiset hioma-ainevesileikkurit leikkaavat lähes kaikentyyppisiä materiaaleja: metallia, kiveä, muoveja, keramiikkaa, ym. vedenkestäviä materiaaleja.

Wuhan Golden Laser valmistaa laserleikkureita kankaan, muovin, komposiitin yms. leikkaamiseen ja kaivertamiseen.

R&D Spandex valmistaa suunnitteluohjelmia, tulostimia, piirtureita/leikkureita ja jyrsimiä sekä tarra- ja muita materiaaleja lähinnä mainostoimistoille ja painotaloille.