Edullinen automaattinen levityskone, joka takaa venymättömän levityksen ja täydellisen linjauksen laskostetuille tai rullatuille kankaille, joiden paino on enintään 50 kg ja materiaalileveys enintään 240 cm. XLs50 on suunniteltu maksimaaliseen suorituskykyyn, toistettavuuteen ja tuottavuuteen kaikilla tekstiiliteollisuuden aloilla. Saatavana vasemman tai oikean kätisenä.

Teollisuuden alat: Muoti ja vaatteet, huonekalut ja tekniset tekstiilit

Optimoi materiaalin käyttö
GERBERspreader XLs -levityskone kohdistaa kankaan reunan niin tarkasti, että käyttäjät voivat asetella leikattavia kappaleita lähemmäksi kankaan alkua, päätä ja reunoja, sekä eliminoida loppuhävikin ja optimoida materiaalin kulutus.

Valitse joustava ratkaisu
GERBERspreader XLs -levityskone levittää kudotut tai neulotut materiaalit joko rullalta tai laskostetulta pakalta. Valinnainen kankaan pään ‘sieppaaja’ mahdollistaa sekä yksi- että kaksisuuntaisen (siksak) levityksen.

Kankaiden lastaaminen ja poistaminen on yksinkertaista
Kangasrullan syöttöjärjestelmä eli kehto kallistuu automaattisesti materiaalin lastaamista ja poistamista varten. GERBERspreader XLs -levityskoneessa on intuitiivinen, kuvakkeisiin perustuva käyttöliittymä, joka on helppo oppia ja myös helppo kouluttaa uusille käyttäjille.

Lataa esite (EN) (pdf)