Brodeeraus

ACG Nyström Oy tarjoaa Tajima brodeerauskoneita erilaisten vaatteiden ja muiden tuotteiden brodeeraukseen, pienistä ja yksinkertaisista brodeerauksista aina suurempaan tuotantoon, kuten esimerkiksi työvaatteiden nimikointiin.

Tajima,  joka on alansa markkinajohtaja, valikoimaan kuuluu 1-päinen, 2-päisiä, 4-päisiä, 6-päisiä ja 8-päisiä ja siitä jopa 56-päisiä brodeerauskoneita. ACG Nyström on Tajiman virallinen ja ainoa jälleenmyyjä Suomessa.

 

Myös laadukas brodeeraus-ohjelmisto on tärkeä. Uuden ohjelmiston oston yhteydessä tarjoamme aina myös koulutusta ja opastusta.

 

Valikoimaamme kuuluu brodeeraustarvikkeita, kuten brodeerauslankaa, tukimateriaaleja, raameja, saksia, pinsettejä brodeerausneuloja jne. Tarjoamme brodeeraustarvikkeita myös erityistarpeisiin, kuten magneettiraameja (Hoopmaster), joiden avulla vaatteen raamitus käy helposti ja käyttäjä saa tehokkaan ja ergonomisen työympäristön.

Tarjolla on aina koulutusta brodeerauskoneen käytössä ja erilaisista brodeeraustekniikoista, joko uuden hankinnan yhteydessä tai olemassa olevan brodeeraus koneesi kanssa.

 

Olemme kattava toimittaja brodeerauksen alalla!

Katso brodeeraustuotteet
Tajima Youtubessa

Brodeerausohjelmistot

Broderaaus-ohjelmisto tarvitaan digitoimaan asiakkaiden kuvia, kuten esim. logoja brodeerauskuviksi. Digitointi on  siis se vaihe, jossa asiakkaiden kuvio muutetaan sellaiseen muotoon, että brodeerauskone pystyy lukemaan sen. Kun brodeerauskuva on tietokoneella rakennettu, se siirretään muistitikulla tai verkon kautta brodeerauskoneelle.

Brodeeraus-ohjelmiston tulee olla looginen, helppokäyttöinen mutta silti monipuolinen. Pelkkä brodeerausohjelmiston hinta ei ratkaise sitä valittaessa.

Kysy lisää uudesta ohjelmistosta tai vanhan ohjelmiston päivityksestä

pulse

MADEIRA brodeerauslanka

Vuoden 2015 lähtien ACG Nyström Oy on Madeiran virallinen ja ainoa jälleenmyyjä Suomessa.

Maailman suosituin brodeerauslanka!

Madeira-brodeerauslanka on ehdottoman korkealaatuista, maailman huippuluokkaa. Tällä saksalaisella huippulaadukkaalla tuotteella on yli 90 vuoden kokemus alalta, ja se on ehdoton maailmanlaajuinen ykkönen brodeerauslankojen alalla.

Saksalaisten tuotantoperiaatteiden mukaisesti Madeira-tuotteet eivät sisällä mitään ympäristölle haitallisia aineita. Ympäristöystävällinen OEKO-TEX-sertifioitu lanka soveltuu erilaisille toimialoille, kuten profilointiin ja työvaatteisiin, muoti- ja urheiluvaatealoille, myynninedistämiseen, auto-, huonekalu-, jalkinealoille jne.

madeira

Katso Madeira
Lataa Madeira tuotekuvasto (pdf)


Brodeeraustarvikkeet ja varaosat

Vuosien kokemuksella ja laajalla varaosien ja tarvikkeiden valikoimalla voimme vastata asiakkaittemme tarpeisiin pikaisesti.

Brodeerauksessa tarvittavia tarvikkeita ja varaosia ovat:
Sakset, neulat, pinsetit, viivaimet, öljy, liimasuihke, öljypurkit, raamit, Hoopmaster helppoon raamitukseen, terät, puolat, puolakotelot, sukkulat, pinnoittajat, neulatangot, paininjalat, neulaistukat, langat, Fil-Tec Magna Glide -alalanka magneettisella ytimellä, tukimateriaalit, vesiliukoinen muovi, kuumuudella liukeneva AS-kalvo, aplikointimateriaalit, reipäistävät ja leikattavat irtomerkkimateriaalit jne.

Teemme kaikkemme koneen käyttökatkosten minimoimiseksi ja tuotavuutesi lisäämiseksi.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on koneidesi varaosia tai tarvikkeita koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita.

Katso kaikki tarvikkeet

Brodeeraus yhteystiedot

Guido Amoroso
Myynti ja Tekninen tuki
guido.amoroso@acgnystrom.fi
+358(0)405304939