Hitsaus

Materiaaleja voidaan liittää yhteen hitsaamalla ompelemisen sijaan. Hitsaus voidaan suorittaa kuumailmalla, kuumalla kiilalla tai ultraäänellä. Ultraäänihitsaus tai ultraääniliimaaminen takaa vahvan ja erittäin kestävän liitoksen ja se on erityisen hyödyllistä jos haluat välttää ompelukoneen neulan tekemät reiät. Materiaalien yhteen hitsaamista käytetään muun muassa markiisien, rullaverhojen, purjeiden, kuomujen, suodattimien valmistuksessa ja kuitukankaiden kanssa työskenneltäessä.

kuuma

Näytä alan koneet

Ultraäänihitsaus

Ultraäänihitsaus edustaa melko uutta teknologiaa. Ultraäänihitsauksella ja ultraääniliimauksella saadaan aikaan erittäin vahva ja kestävä liitos, joka sopii erityisesti tuotteisiin, joissa halutaan välttää ompelukoneen neulan tekemiä reikiä.

Esimerkkejä tästä ovat:

  • Markiisien valmistus

  • Suodattimien valmistus

  • Terveydenhoitoala

  • Vaatetusala

  • Vedenkestävät teltat, makuupussit jne.

  • Purjeet

  • Kuomut

Ultraäänellä liittäminen on yleistymässä kovaa vauhtia vaateteollisuudessa. Monet tunnetut tuotemerkit käyttävät tätä teknologiaa erityisesti alusvaatteiden, urheiluvaatteiden, vapaa-ajanvaatteiden ja ulkoiluvaatteiden valmistuksessa.

Ultraäänellä liittäminen saa aikaan tuotesuunnittelun, joka on joustavampi, tehokkaampi ja luovampi. Me teemme yhteistyötä markiisien, rullaverhojen, purjeiden, kuomujen, suodattimien ja kuitukankaan kanssa työskentelevien asiakkaiden kanssa.

Näytä alan koneet

Kuumailmahitsaus

Kuumailmalla materiaalien liittäminen käytetään kenkä ja vaateteollisuudessa

Näytä alan koneet

Hitsaus yhteystiedot

Marita Koskinen
Myynti
marita.koskinen@acgnystrom.fi
+358(0)504777008

Guido Amoroso
Myynti ja Tekninen tuki
Jag betjänar också på svenska.
guido.amoroso@acgnystrom.fi
+358(0)405304939

+358(0)405304939