Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme Sign, Print & Promotion -messuille Helsingin Messukeskukseen 13.–14.3.2024!

Tapahtuma on Suomen merkittävin kohtaamispaikka graafisen ja visuaalisen viestinnän ammattilaisille, tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden perehtyä alamme uusimpiin uutuuksiin ja trendeihin.

Messuilla pääset tutustumaan edustamamme Madeiran brodeerauslankoihin ja tukikankaisiin, sekä Tajiman TMEZ-sarjan brodeerauskoneeseen oka on varustettu ns. i-TM -toiminnolla.TMEZ-SC ja TMEZ-KC -sarjat ovat maailman ensimmäiset brodeerauskonemallit, jotka eivät tarvitse langan kireyden manuaalista säätämistä:

Madeira on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden brodeerauslankojen ja tukikankaiden valmistaja. Heidän tuotevalikoimansa kattaa innovatiiviset ja kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut, jotka vastaavat nykyisiin tekstiilialan tarpeisiin. Messuilla esitteillä ovat mm. Madeiran ympäristöystävälliset TENCEL™ lyocell – kuidusta valmistettu SENSA GREEN ja 100% kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistettu POLYNEON GREEN -lankauutuudet. Madeiran tuotteet eivät ainoastaan tue kestävää kehitystä, vaan myös takaavat poikkeuksellisen laadun ja kestävyyden, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan vaativiinkin brodeerauksiin.

Tajiman uusi TMEZ-sarja edustaa brodeerausteollisuuden terävintä kärkeä (Lue tästä lehdistötiedote), helpottaen merkittävästi brodeerausprosessia. Sen innovatiivinen i-TM-järjestelmä säätää automaattisesti langankireyden tikkityypin mukaan, poistaen manuaalisen työn tarpeen ja varmistaen optimaalisen tikin laadun jokaisessa työssä. Tämä parantaa työn laatua ja vähentää langan katkeilun riskiä. Koneen käyttäjäystävällisyys tekee siitä sopivan valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin brodeeraajille, tarjoten heille vaivatonta ja tehokasta brodeerauskokemusta.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme 1a9, missä pääsette tutustumaan tuotteisiimme ja vaihtamaan ajatuksia tiimimme kanssa. Toivottavasti tapaamme messuilla!

Tajima TMEZ-SC

Madeira

Sign, Print & Promotion -messusivut